Quantcast
Channel: BLOG EARTVIC
Viewing all 598 articles
Browse latest View live

Nadal a l'escola

$
0
0


Abans de les vacances de Nadal, els alumnes de serigrafia, apgi i batxillerat de l'escola van dissenyar unes postals molt creatives, per regalar aquestes festes. Tothom va poder penjar la seva postal al mur de l'escola i l’únic requisit per poder-ne agafar una, era deixar-ne una altra a canvi.

Els alumnes també van dissenyar postals per portar als avis de la Residència el Nadal, Casal de la Gent Gran i Hospital de la Santa Creu de Vic, però aquest any, a causa de la pandèmia no va ser possible entregar-les en mà. De totes maneres, vam poder fer-los arribar els nostres missatges de bones festes als avis i ens consta que tots van rebre la seva postal de Nadal, plena d'amor i il·lusió per al nou any 2021.

      







Memòries d’oblit

$
0
0


El dijous 28 de gener es va fer la pesentació del Treball de Recerca del Taller de Teatre i Dansa, que porta per títol:

Memòries d’oblit
I a tu, et fa por oblidar? 

Allò que oblidem és una sentència de pèrdua eterna? En una batalla punyent caminant contra temps intentem salvar els fils que ens deixen guardar allò que no volem oblidar. És la memòria una forma d'oblit? Qui ets si perds la memòria? Qui som si perdem la nostra història?

Aquest és l’intent de comprendre’ns dins el món de les arts efímeres, per així, fer-les el més eternes possible.


La presentació es va fer a l'Orfeó de Vic, en 3 sessions. A les 13:00 h funció per a públic de l'Escola d’Art i a les 17:00 h i les 19:30 h, funcions obertes al públic. L'aforament va estar limitat a 40 persones.

Ja podeu visualitzar tota l'obra, al canal YouTube de l'escola. 
No us ho perdeu!














40 anys de portades de Nadal d'El 9 NOU

$
0
0

 



Obertura de l'exposició "40 anys de portades a EL 9 NOU"

L'exposició és una retrospectiva dels 40 anys del concurs de cartells d'EL 9 NOU que es pot visitar a l'escola des de l'1 fins el 12 de febrer, només els dies laborables. És una exposició itinerant i el 19 de febrer es farà l'obertura a Centelles.

El concurs de cartells d'EL 9 NOU s'organitza cada any des de 1980. Les bases surten el mes de setembre i, de tots els cartells presentats, un jurat especialitzat tria el guanyador, que passa a ser la portada de Nadal. A part de la publicació com a portada a les dues edicions del periòdic, la d'Osona i el Ripollès i la del Vallès Oriental, el premi té una dotació de 1.000€ en metàl.lic. És un dels concursos de disseny més ben dotats econòmicament.

A través dels cartells es pot veure l'evolució del disseny gràfic durant quatre dècades i el canvi de temàtica que s'ha produït. En els darrers anys i fruit dels esdeveniments que han anat passant, els temes de les portades reflecteixen l'actualitat (l'entrada a l'euro, la guerra de Bòsnia, la problemàtica dels migrats i els sensesostre, el procés català, la COVID...).

A l'exposició es pot veure el cartell guanyador de la portada del 2020, obra de l'alumne de l'escola, Joel Tió i els 19 cartells finalistes del concurs.

 



L'exposició compta amb el suport de la UVic, del BBVA, de Casa Tarradellas, de Proquímia i d'Aigües Vic. També compta amb la col.laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l'Escola d'Art de Vic.

Petjades femenines

$
0
0

 




Dia Internacional de la Dona


En motiu del
 Dia Internacional de la Dona, el passat dia 8 de març es va fer una acció artística col·lectiva per reivindicar la conducta sexista i els estereotips del cànon femení que trobem a la publicitat i al carrer.

Les imatges dels medis publicitaris no són la realitat, no són innocents ni objectives. Són imatges simplificades que no ens representen. S'ha d'entendre que ser diferent és positiu i enriquidor, que existeix la diversitat i cal sentir-nos còmodes tal com som. Que les models femenines que fan servir a la publicitat no representen la majoria de dones de la nostra societat: no som NOSALTRES.

En la nostra educació ha de quedar clar que en la diferència està:

  • la riquesa
  • la bellesa
  • el gust
  • l'interessant
  • la nostra essència

Al llarg de tota la setmana també es va poder reflexionar al voltant de "Què és el feminisme?" en un mural obert a tothom.

Gràfica i activisme

$
0
0


 

Gràfica i activisme

Des dels Cicles Formatius de Gràfica Interactiva i Videojocs s'ha organitzat una xerrada en format híbrid, per divendres 19 de març a les 16:30 h.

La Maria i punt ens explicarà la seva experiència en les arts gràfiques i l'activisme. Entendre el llenguatge visual i el grafisme com a mitjà per difondre i visibilitzar lluites socials i col·lectives.











La xerrada es realitzarà presencialment a l'aula 21 amb el grup d'alumnes que venen a classe presencial, però també es podrà seguir via meet per la resta del grup d'alumnes que es queda a casa. Aprofitant aquest fet, creiem que pot ser interessant obrir-la a tothom de l'escola que hi pugui estar interessat.

Per poder seguir la xerrada online, podeu connectar-vos a la masterclass a les 16:30 h, via meet al següent enllaç: meet.google.com/cfc-ximk-dtx   




Setmana STOP a Batxillerat

$
0
0

De l'1 al 5 de març es va realitzar la tradicional Setmana STOP a Batxillerat, amb una gran varietat de tallers i activitats, acabant divendres, amb l'exposició dels treballs desenvolupats durant la setmana. 

Us compartim algunes imatges dels diferents tallers:


 Taller de brodats, amb Manuela Porter


Taller de cianotípies, amb Juan Luís Ronco


Taller de dansa i pintura, amb Laura Marsal



Taller de fanzines, amb Queralt Guinart


Teatre d'improvització, amb Abel Reyes



Taller d'imatge i moviment, amb Joanot i Aina Núñez



Taller de pintura mural, amb Sigrid Amores




Taller de circ,  amb Producció Nacional de Circ 




Sortida a la natura,
  Savassona






Setmana OFFerta als CFGM d'APGI i Serigrafia

$
0
0

De l'1 al 5 de març es va realitzar la Setmana OFFerta als Cicles Formatius de Grau Mitjà de Serigrafia i Assistència al Producte Gràfic Imprès. Durant cinc dies, els alumnes van canviar les assignatures per uns tallers super interessants.

Us compartim algunes imatges dels diferents tallers:


Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Serigrafia

Taller de màscares, amb Jan Barceló


                          



Cicle Formatiu de Grau Mitjà
d'Assistència al Producte Gràfic Imprès

Taller de fotografia, amb David Fajula






Taller d'il·lustració, amb Elisenda Adell





Taller de lettering, amb Pompi Studio





Taller de pósters, amb Xavier Esclusa



 

Beques Carnet Jove - Ambientació

$
0
0




Des del Carnet Jove estan preparant la difusió de les Beques del Carnet Jove, que tenen com a objectiu la integració de la gent jove al món laboral. Per aquest motiu la beca consisteix en una estada formativa d'un any en una empresa de primer nivell i tenen una dotació econòmica de 7.000€. Hi ha 12 beques, una d'elles és la Beca Carnet Jove d'Ambientació que es desenvolupa a TV3. 

Per fer difusió de les beques, a part dels canals convencionals, cada any es fan unes xerrades a centres on els seus estudis s'adapten al contingut d'alguna de les beques. Enguany les xerrades bàsicament són virtuals i el proper dijous dia 18 de març, es farà una xerrada informativa sobre la Beca d'Ambientació, dirigida als alumnes i exalumnes de l'especialitat d'Interiors de l'Escola d'Art de Vic.

Les persones destinatàries d'aquesta Beca són joves d'entre 16 i 31 anys, titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya.


Dia i hora per assistir a la xerrada informativa de la Beca d'Ambientació: 
dijous 18 de març, a les 17:00h.

Enllaç de zoom per accedir a la xerrada:





Metapackaging, a càrrec de Zoo Studio

$
0
0




Dijous dia 8 d'abril a les 17:00 h, en Gerard Calm, cofundador i dissenyador de Zoo Studio, ens parlarà del Metapackaging, de tot el què va més enllà de la funció originària dels envasos i embalatges (la protecció, conservació i transport). 
 
Zoo Studio és molt més que un estudi de disseny gràfic i multimèdia. Creen projectes globals de comunicació. Treballen amb conceptes clars, una gràfica simple i, sobretot, bones idees aplicades a qualsevol suport, ja sigui físic, audiovisual o interactiu. 



Des del 2006 han dissenyat projectes per a clients nacionals i també internacionals en diferents disciplines com identitat corporativa, packaging, disseny editorial, campanyes, naming, web, audiovisuals i interiorisme.

Es podrà assistir de manera online a la conferència, des de l'enllaç: https://meet.google.com/otw-aqwz-dhb



Més informació: https://zoo.ad/

Taller mural, seminari d'estucs i esgrafiats

$
0
0


Petita selecció d'imatges del taller intensiu de pintura mural realitzat amb els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Arts Aplicades al Mur.

El seminari d’estucs i esgrafiats va estar coordinat per Jordi Lafon.

https://www.jordilafon.net/














Exposició dels Treballs de Recerca de pintura

$
0
0




Exposició realitzada pels alumnes de batxillerat, a diferents espais de l'escola.

Els alumnes que hi participen són: Clàudia Andreu, Nil Toll, Martina Valle, Fèlix Villalón, Núria Clavera, Eulàlia Bernal i Alba Moreno.












Puc consumir diferent?

$
0
0

Des de l'assignatura d'Ecoeficiència i sostenibilitat dels Estudis de Grau en Disseny, s'ha realitzat una activitat on els alumnes havien de fer una reflexió sobre textos i documentals relacionats amb el tema.

Un dels objectius finals és formar part del canvi social i la proposta que se'ls hi demanava era enviar les seves reflexions a mitjans de comunicació per tal de que publiquin els escrits i així generar opinió i debat.

Us adjuntem un dels primers èxits. En Guillem Cañellas ja ha aconseguit la publicació del seu article al diari EL 9 Nou (a la zona central del diari).


Títol: Puc consumir diferent?




Premis "La Farga de l'Aram"

$
0
0


Aquesta és la VIIa edició dels premis de La Farga de l’Aram, que la Fundació La Farga concedeix en forma de beques,  als alumnes de l’Escola d’Art de Vic. Aquest any el tema escollit per l’empresa ha estat la SOSTENIBILITAT i els alumnes havien de dissenyar i realitzar una escultura treballant amb coure i aliatges del coure. Els projectes s’han fet en grup, treballant de forma colaborativa per crear una idea conjunta, amb l’objectiu que la peça resultant fos interactiva.

Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior  d’Animació per a Videojocs, ha portat a terme sobretot la part de programació, mentre que els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Fosa Artística i del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Forja Artística, s’han cuidat de la materialització de les escultures de metall.

El primer premi valorat en  1.200€ ha estat per l’escultura: ADN del coure de les alumnes: Mònica Puche (CFGS Animació per a Videojocs) i  Laura Alba (CFGS Fosa Artística)

El segon premi valorat en 600€ ha estat per l’escultura: Les tres esferes dels alumnes: Marc Serrano (CFGS Animació per a Videojocs) i Oriol Arumí (CFGS Fosa Artística)






ADN del Coure

És una escultura interactiva de bronze, acer i coure que fa referència a  la cadena d’ADN. A la base hi ha un xip programat que detecta la nostra càrrega elèctrica i s’encendrà una tira led quan detecti un número de càrrega estipulat en la programació.

Aquesta peça s’inspira en la sostenibilitat i en el procés de recuperació del coure que realitza l’empresa la Farga. L’escultura està formada d’una base de bronze que reprodueix la ferralla de coure. D’aquesta base surt un fil, un dels productes que elabora l’empresa, en forma de cadena d’ADN representant la idea que les propietats del coure no es veuen alterades per moltes vegades que es fonguin. Finalment la cadena marxa i es transforma en una fulla. Quan toquem la peça hi ha una tira led que s’il·lumina, ja que està en les nostres mans fer un món més sostenible.


Tres esferes

És una escultura interactiva de bronze, acer, coure i fusta de bambú de formes geomètriques. A la base de la peça hi ha tres forats on s’hi incerta unes boles de bronze. El funcionament del mecanisme es basa en la conductivitat del coure, quan s’introdueix cada una de les boles al seu forat permet el pas de la corrent entre dues plaques de coure, activant el servomotor que fa girar un plat d’aram. D’aquesta manera el plat només s’activa si hi ha les tres boles.

Aquesta peça s’inspira en els tres àmbits que fan possible la sostenibilitat en una empresa: àmbit social, econòmic i mediambiental. També podria fer referència a “les tres erres”: Reduir, Reciclar i Reutilitzar. La forma triangular de la base reforça aquesta idea. La planxa de coure circular de sobre representa la terra molt simplificada i està feta a escala del seu diàmetre real, la inclinació que té és la mateixa que té l’equador. La peça representa la importància d’aquestes petites accions tant de manera individual com per part de les grans empreses d’ajudar a fer un planeta més sostenible.


Més informació: Fundació La Farga

Un viatge d'anada i tornada: de Vic al món

$
0
0



Dimarts dia 27 d'abril a les 19 h, des del CFGS de Videojocs s'organitza una xerrada per motivar l'alumnat a espavilar-se en aquesta indústria del joc electrònic.

La conferència gira al voltant de la història d'un nen nascut als anys vuitanta al barri del Remei de Vic, en Josep B. Martínez, que va acabar viatjant pel món fent videojocs. 


En Josep explicarà detalls sobre la indústria del videojoc i també com va aconseguir accedir-hi. Aprofitarem la seva presència per resoldre els dubtes que els alumnes i assistents puguin tenir sobre aquest apassionant món.

Es podrà assistir de manera online a la conferència, des de l'enllaç: meet.google.com/vpr-szef-izd


Sóc dissenyador/a, i ara què?

$
0
0

 

El proper dimarts dia 4 de maig, a les 17.30 h, des del CFGS de Gràfica Interactiva s'organitza una masterclass oberta a tothom.

Es farà una sessió amb l'objectiu de guiar i donar consells als estudiants per saber com poden obrir-se portes en l'inici del seu camí professional com a dissenyadors i dissenyadores de l'àmbit digital interactiu. Què busquen les empreses, models de col·laboració, què busquen en el nostre portfoli i currículum...

Es podrà assistir de manera online a la conferència, des de l'enllaç https://meet.google.com/jnq-enkg-xim 

A càrrec de dos professionals de la multinacional EverisSmailing Ventura (Experience Design Leader) i Ernest Abella (Experience Design Manager)




ESBORRADÍS I BLANC, d'Aina Roca

$
0
0


Aina Roca. Papers en papers (2012). Fotografia de Jordi Lafon


Inauguració de l’exposició, divendres 7 de maig a les 19 h a l’Escola d’Art de Vic
Presentació de la publicació, divendres 11 de juny a les 19 h a l’Escola d’Art de Vic


Esborradís i blanc és una exposició dedicada a Aina Roca Anfruns (1976- 2020) impulsada per ACVIC. Centre d’Arts Contemporànies, la UVic-UCC i l’Escola d’Art de Vic. Recull una selecció d’obra artística, treballs de diferents moments de la seva trajectòria en l’àmbit de les arts des de l’etapa formativa fins a la consolidació del seu llenguatge: assaigs, temptatives en diferents tècniques d’expressió, obres provinents d’exposicions i projectes, i d’altres que mai s’havien mostrat al públic. Es tracta d’una petita mostra d’homenatge, que pretén evidenciar la sensibilitat i la solidesa que caracteritzen el corpus intel·lectual i creatiu de l’Aina. L’exposició anirà acompanyada d’una publicació editada per Camí de Marges que permetrà ampliar la visió sobre la dimensió artística de l’Aina, incorporant més documentació gràfica de la seva obra i d’experiències artístiques, complementada amb textos seus i d’altres persones.


[…] el paper ha deixat de ser suport pictòric per ser matèria. Obrir-lo, despullar-lo, modelar-lo, fer-li incisions, modificar-lo sense afegir ni treure. Deixar que la matèria es mostri a partir d’una mínima actuació, que queda incorporada a l’obra a través del seu registre sonor. A mig camí entre la pintura i algun altre lloc, el suport pictòric es transforma en espai i reclama atenció. Aina Roca

 

Aina Roca Anfruns (Vic, 1976 - Saldes, 2020). Llicenciada en Enginyeria Química (2001) i Màster en Arts Visuals i Educació (2019) per la Universitat de Barcelona. I Tècnica Superior en Arts Plàstiques i Disseny en Arts Aplicades al Mur (pintura) per l’Escola d’Art de Vic (2012). Va fer estudis de Ceràmica Artística a l’Escola d’Art de Vic (2004-2006), i de pintura al taller de Ferran Sanz-Clos (2004) i al taller de pintura La Porta Blu (Roma, 2002), lloc on va iniciar la seva dedicació a l’art. Durant els estudis de pintura va fer les pràctiques formatives d’assistència al comissariat per a l’exposició retrospectiva de Josep Ricart, organitzada per H. Associació per a les Arts Contemporànies (H.AAC) i a cura d’Ana M. Palomo (2009). Era membre de la Junta d’H.AAC des del 2010, d’EXARTVIC. Associació d’exalumnes i exprofessors de l’Escola d’Art de Vic des de 2013 i del grup Ramart. També va ser vocal a la Junta de Cineclub Vic durant els cursos 2008-2009 i 2013-2014. Entre les seves exposicions cal destacar el 2011, l’exposició Fabriano 200g/m2. (Escola d’Art de Vic). El 2012, Matèria Sonora (Vesprades de gener /Casino de Vic); Fabriano 200g/m2 a la Top Application Awards (Milà), i Papers en Papers, projecte final becat per la Fundació Felícia Fuster (ACVIC. Centre d’Arts Contemporànies, Vic). Entre el 2011 i el 2015 va participar en treballs col·lectius amb el grup Ramart. El 2015 va exposar Cap als papers, instal·lació a la torre del rellotge del Centre Cultural la Mercè de Girona, amb la col·laboració d’Olga Solà (ecos i sons), projecte a cura de Nau Côclea en el marc del Dia Internacional de l’Art de Girona i comarques 2015, promogut i coordinat per Bòlit, Centre d’Art Contemporani. El 2018 va exposar Llevar al Casino de Vic. Des del 2019 formava part del col·lectiu Deriva Mussol.


Més informació: ACVIC. Centre d'Arts Contemporànies

De l'Art al Videojoc. L'animació de GRIS

$
0
0



Adrián Miguel DelgadoLead Animator Nomada Studio, ens explicarà com es va dur a terme el procés d'animació 2D per al multi premiat títol de debut de l'estudi: GRIS

Des de la traducció de l'estil de Conrad Roset, a l'animació 2D, als desafiaments de fer un joc en el qual l'art és el protagonista absolut.





GRISés un videojoc amb un disseny cuidat fins a l'últim detall, fent que la música i l'animació s'integrin en una original partitura.  En el joc, la protagonista s'enfrontarà a trencaclosques, plataformes i jocs d'habilitat. Es tracta d'una aventura de plataformes en forma de side-scrollingGRIS és considerada com un autèntica obra d'art en moviment.


Dimecres 12 de maig, a les 18:30 online.
Confència oberta a tothom: https://meet.google.com/ydu-wvbu-dib


Més informació: Nomada Studio

Laia Sòria, 1r premi de poesia

$
0
0

La Laia Sòria, alumna del Batxillerat d'Art de l'escola, ha guanyat el 1r premi de poesia Antoni Pous. Abans aquest premi l'havien guanyat la Joana Serrat, Irene Solà, Jaume Coll, Jofre Palau, Anna Dodas, Najat el Hachmi en narrativa...entre d'altres escriptors avui reconeguts.



 



El disseny del cartell l'han fet en Genís Mendoza Rogé i en Martí Serra Soler, alumnes del CFGM d'APGI.






Moltes felicitats a tots!!! 






"Mem&Co", projecte entorn del concepte del Joc

$
0
0


Enguany se celebra el desè aniversari del projecte ART i ESCOLA. Deu anys d’activitat ininterrompuda que ha permès ampliar el nostre coneixement sobre temes tan apassionants com la LLUM, el BUIT i el CAOS, entre altres. Aquest any s'ha treballat al voltant del concepte del JOC, i aquest ens ha permès CONÈIXER, IMAGINAR i TRANSFORMAR els límits de la nostra realitat.


Els alumnes dels diferents centres han experimentat amb la pintura, la fotografia, l’acció performativa, el vídeo, i han reflexionat sobre la importància del compartir que ofereix l’acció de jugar. Realitzant propostes artístiques, que van des de la creació de jocs inventats, a una acció expressiva amb pintura, la recerca de jocs tradicionals que es conserven a la memòria de la família, fins a propostes lúdiques i participatives, per als visitants de l’exposició.






Des de l'Escola d'Art de Vic, s'ha desenvolupat el projecte Mem&Co que es basa en la creació i producció d’un joc de taula que té per objectiu incentivar la memòria i la imaginació amb la formació de parelles d’igual forma i color i amb la creació de recorreguts visuals. Basat en un dels jocs de l’artista, intèrpret, il·lustrador i autor de literatura infantil francès Hervé Tullet, la proposta de joc és un 2x1, ja que engloba la possibilitat de jugar-hi de dues formes diferents; per una banda el tradicional “memory” i per l’altra construint un puzzle imaginatiu a partir de l’associació de cartes per a formar camins; d’aquí l’origen del nom: Mem de memòria i Co de connexions visuals.


S'ha treballat de manera col·laborativa amb l'escola El Roser de Sant Julià de Vilatorta, l'Institut Antoni Pous de Manlleu, l'Escorial de Vic i amb els cicles formatius de grau mitjà d'APGI (Assistència al producte gràfic imprès) i Serigrafia artística de l’Escola d’Art de Vic.






Mitjançant la matèria de visual i plàstica en les etapes educatives d’ESO (3r i 4t curs), s’ha treballat la primera fase del projecte: la il·lustració. Establint unes premisses prèvies de format i color, l’objectiu gràfic és fer una proposta individual (cada alumne/a il·lustra una targeta) que tingui uns punts de connexió concrets i preestablerts de manera comuna, per tal que totes les targetes puguin encadenar-se visualment. En la segona fase del projecte es treballa amb l’alumnat del cicle formatiu de grau mitjà d’APGI des dels mòduls formatius de mitjans informàtics i fonaments del disseny, per tal de digitalitzar els originals entregats de les escoles de secundària, fer-ne l’adaptació del disseny i preparar els arxius per a la seva impressió amb la tècnica de la serigrafia. La impressió sobre cartró espumat blanc la realitzen finalment els alumnes del cicle de grau mitjà de serigrafia artística en la tercera i última fase de treball a través del mòdul de taller de serigrafia. En aquesta fase de producció es porten a terme tots els processos necessaris per a la impressió serigràfica: l’obtenció de fotolits, la preparació de pantalles i l’estampació tant de les targetes com de les capses dels jocs.





No existeix joc fins que no es juga. Amb aquesta certesa no donem per finalitzat el projecte fins que no el fem arribar als col·lectius que creiem més vulnerables i que han estat més afectats per la pandèmia: persones de la tercera edat i nenes i nens de l’etapa infantil (3-6 anys), refermant la idea de que el joc no té edat.  En un moment en què conviure amb la Covid-19 ens dificulta les relacions, treballar connectats ha estat un repte i una manera d'encarar-nos-hi per a demostrar que podem seguir fent coses junts malgrat tot.


Exposició dels projectes realitzats en el marc de la desena edició d’ART I ESCOLA, a cura de Toni Garcia
ACVIC Centre d’Arts Contemporànies (Sant Francesc, 1 Vic)
21 projectes / 21 centres educatius / 1.884 alumnes


Més informació:ACVIC Centre d'Arts Contemporànies









EXPOSICIÓ: Treballs Finals de Grau

$
0
0




El divendres 28 a maig a les 19 hores, s’obrirà a la Seu de Vic del Col·legi d’Arquitectes l'exposició dels "Treballs Finals de Grau", que dona a conèixer els projectes presentats pels alumnes que es van graduar els cursos 2018-19 i 2019-20 al Campus Vic de l'Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques, ESDAP Catalunya.

Els treballs exposats, d’una banda reflexionen sobre la societat i, de l’altra, aporten propostes per transformar-la, amb la finalitat de repensar el paper del Disseny Gràfic o d'Interiors, com a elements de transformació social.

El Treball Final de Grau s’inicia amb la recerca/creació de la proposta de projecte. En aquesta primera part del procés, cada un dels alumnes elabora una hipòtesi de problema a partir de paràmetres de complexitat i dimensió diversa.

La segona part del procés, és la recerca/creació de la solució al problema plantejat. Per això, cal utilitzar els coneixements adquirits en els quatre anys de formació: anàlisi/reflexió, documentació, estratègia, creativitat, tècnica i comunicació.


El dolor no és la nostra naturalesa, de Sara Molina



Milfulles, de Nina Valle


Puntos invisibles, d'Anna Blancafort



Coopera Lluçanès, d'Iris Selva

En aquesta ocasió, a l'exposició hi podem veure les obres dels alumnes: Marta Gañarul, Iris Selva, Adrià Tañà, Anaïs Valle, Núria Molist, Anna Blancafort, Carla Rovira, Sara Molina, Joana Amorós i Nina Valle. Destacar que quatre dels Treballs Finals exposats, han estat premiats o han quedat finalistes en diversos concursos de disseny d'interiors o de disseny gràfic. 


L’exposició es pot visitar seguint totes les mesures d’higiene i seguretat d’acord amb la normativa sanitària vigent.

Lloc: Sala d'exposicions del COAC-Vic. Pl. Bisbe Oliba, 2 - 08500 Vic
Data inici : Divendres, 28 maig, 2021 Data fi : Diumenge, 20 juny, 2021
Horari: De dilluns a dijous de 9 a 14h, i de 15 a 16h; i divendres de 9 a 14h; dissabtes d'11 a 13h, i de 17 a 20h; i diumenges d'11 a 13h


Viewing all 598 articles
Browse latest View live